foto's van de tentoonstelling
Hierbij enkele foto's van de tentoonstelling. Kom kijken want er staat nog veel meer en het is allemaal even mooi. Nog tot 20 februari 2011 in het Zilvermuseum Sterckshof in Deurne bij Antwerpen.
Alle dagen van 10 tot 17 uur.
Marie-Louise

3 opmerkingen:

 1. Proficiat met deze bijzondere en prachtige tentoonstelling van de verschillende technieken van de Miao! Maar ook de door uw leden geborduurde werken zijn het zeker waard getoond te worden! Bedankt voor deze mooie dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kleine mensjes die zo'n prachtige werken maken !!!Ongelooflijk!!!Maar ,onze mensen hebben op hun manier toch ook reuze mooie werken gemaakt! Wij hebben de mogelijkheid om onze dingen te doen, meer als hobby dan door noodzakelijkheid om ons bij grote feestelijkheden uit te dossen!Mevrouw Timmermans bedankt voor de voorbije jaren en Mevrouw Draulans : dit heb je al knap voor elkaar gekregen,doe zo voort! Fraai werk ,tot de volgende...,sint-job-in-'t goor,christiane.van.nuland@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mevrouw Draelants en team,

  Als de bovenstaande reacties al zo positief zijn, wat kan ik er dan nog aan toevoegen!
  Alleen dat tentoonstelling na tentoonstelling de inzet van het bestuur (om steeds weer een prachtig thema te vinden om de benedenzaal van het Sterckshof mee te vullen)en al haar leden die nog altijd met naald en draad het toverkruid hun werking laten doen, telkens weer optimaal is.
  Een volwaardige museumploeg die zeker niet moet onderdoen voor bv. een Etnografisch Museum of andere officiƫle locaties die rijkgeborduurde zaken in de schijnwerper kunnen zetten.
  Na de tijdelijke aangekondigde sluiting van het jullie intussen zo vertrouwde Sterckshof (al een 25 jarige traditie),kijk ik al verlangend naar jullie volgende, zo hoogstaand en dus perfect uitgevoerde, borduurwerken uit.
  Hopelijk zitten er ook onder de huidige jeugd nog vele waar het Vingerhoedskruid (oud bekend heksenkruid) nog zijn uitwerking bij heeft!
  Sprookjesachtig mooi borduren, 't moet blijven voortbestaan.
  De hierbovenstaande 'sprookjes'tekst... is dit het thema voor een volgende keer? Zou best kunnen.
  Succes nog.
  Een fan van het allereerste eerste uur.
  1986 - 2011

  BeantwoordenVerwijderen